Heyvaert Bart

50 jaar vakmanschap

Heyvaert Bart bv is een familiaal installateursbedrijf uit Willebroek met meer dan 50 jaar ervaring in verwarming, warmtepompen en haarden. Heyvaert Bart brengt met Viessmann een zuinige, duurzame en kwalitatieve oplossing voor sfeer en warmte thuis bij elke klant, voor ieders budget.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Warmtepomp
Heyvaert Bart - Warmtepomp
> Meer

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Hemiksem, Hoboken, Wilrijk, Sint-Amands, Hombeek, Leest, Humbeek, Buggenhout, Meise, Strombeek-Bever, Willlebroek, Puurs, Bornem, Londerzeel, Boom, Niel, Schelle, Heffen, Ruisbroek, Tisselt, Kapelle-op-den-Bos, Aartselaar, Reet, Rumst, Blaasveld en Heindonk.